Salman is een freelance web applicatie ontwikkelaar gevestigd in Kuurne, West-Vlaanderen, België met primaire focus op PHP / MySql & Laravel Framework

Ik ben een toegewijde professionele webontwikkelaar. Ik heb 14 jaar ervaring op het gebied van webontwikkeling. Ik heb 10 jaar ervaring in PHP / MySql website ontwikkeling. Ik kan elke vorm van dynamische website, web applicatie en aangepaste content management systeem tegen betaalbare prijs.

Ik kan nauw samenwerken met u als onderdeel van uw marketingpersoneel, en ik zal erop zoeken dat uw bedrijf een uniforme boodschap voor uw bedrijf moet creëren.

Mijn focus ligt op het creëren van stimulerende en toegankelijke interfaces met het beïnvloeden van bedrijfsdoelstellingen. Ik heb de mogelijkheid om de behoefte snel te evalueren en te erkennen met bewezen vermogen om hoogwaardige webproducten en diensten op schema en op budget te leveren om de klanttevredenheid, de kwaliteit en de waarde van het geproduceerde werk te waarborgen.

Ik ben beschikbaar om mijn diensten en applicatie-ontwikkelingsoplossingen te bieden voor de ontwikkeling, implementatie, integratie en beheer van uw verschillende zakelijke applicaties. Mijn doel is om de voordelen van uw zakelijke behoeften te maximaliseren, met behoud van de kosteneffectiviteit en de internationale standaard.